jún
11

Thaiföld utazás tanácsok

Thaiföld teljesen más élményvilágot ad, mint Európa. Vendégszerető emberek, teljes kiszolgálás, gyönyörű tájak, szuper jó tenger: ez az igazi supertravel! Ide télen kell utazni, amikor nálunk hideg és sötét van, akkor két hét teljes kikacsolódás a napsütéses tengerparton kellemes melegben, mindennél többet ér. Nekem visszatérő célpontommá vált, soha nem lehet megunni Bangkok nyüzsgését, a hatalmas kontrasztot a szegénység és a gazdagság között. És nyugodtan elmehetsz, mert ott kevés pénzből is gazdagnak érzed magad, nagyon olcsó áron lehet bármit vásárolni. A szállás a legkisebb gond, bárhol találsz olcsó és tiszta szállást, csak egy kicsit meg kell ismerni, hogyan érdemes keresni a hotelt. A touristinfo leszedi a saját hasznát a szálláskeresés során, ezért célszerűbb inkább a helyi emberektől eligazítást kérni. Tahiföld látnivalói kifogyhatatlanok. Gyönyörű természetvédelmi területek vannak, nem beszélve a templomokról.

További leírás Thaiföldől: Bangkok, Pattaya, Phuket. Kattint ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://supertravel.blog.hu/api/trackback/id/tr181179067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogac 2009.11.12. 14:09:40

Sziasztok!

Hasonlóképpen szeretnénk nászútra menni februárban, de az Emirates-nál egyenlőre nem találok ennyire jó áron jegyet. Valamint nem tudom hogyan kell ilyen "jegykombinációt" kérni tőlük. Tudnátok nekem segíteni hogy hogyan szerveztétek le a légitársasággal? e-mail? telefon? Előre is köszi!
süti beállítások módosítása